Eskice İlkokulu
ESKİCE MAH. ESKİCE KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO: 33 SURUÇ / ŞANLIURFA

VİZYON

Biz kendi ayakları üzerinde duran geleceğin Türkiye’sini yönetecek nesiller yetiştiririz. Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen,hoşgörülü,esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.

MİSYON

Okulumuzda; öğrenci merkezli, her öğrenciyi bir potansiyel olarak gören, saygılı, ön yargısız, değişim ve gelişime açık, bütün topluma yönelik, sürekli bir eğitimle, bilgiyi arayan-bulan, evrensel değerleri özümsemiş, milli değerlere sahip, ülkesini seven ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaştırmayı hedefleyen öğrenciler yetiştirilir. İlköğretimde tüm öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların eğitimli, kültürlü,donanımlı, kendine güvenen bireyler olarak Türkiye’nin çağdaş geleceğine temel oluşturmaları için çalışıyoruz. Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkânlarını kullanarak, bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen; tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Tam gün

08.10-13.50

Soba-Kömür

Uydu İnternet (VSAT)

Eskice İlkokulu Suruç ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.

Eskice Mahallesi Suruç / Şanlıurfa